MOBILINTERNET BLOG

Mobilinternetes szakmai blog.

Új tablet: Cisco Cius

2010.07.07. 09:13 Mobilis

A Cisco megcsinálta a saját tabletjét, úgy tűnik, ezentúl a tablet tényleg kötelező lesz, noha nem abba az irányba indult vele, amerre az Apple. A Cisco az üzleti felhasználókat célozza meg a Ciusszal.

 
Két napja mutatták be a Ciust, amiben mindent úgy hegyeztek ki, hogy egy vezető beosztású megrendelőt elkápráztasson: 8 órás akkuidő ( = egy munkanap), kapcsolat-alapú desktop (kollégák, együttműködés), a telefon és az előlapi kamera miatt támogatja a kommunikációt. És egész véletlenül megtalálhatók rajta a különféle Ciscós vállalati alkalmazásokhoz tartozó natív kliensek is (WebEx, Presence, Cisco Quad - ha valakinek mondanak ezek valamit, mert nekem semmit). 
 
No most, hogy melyik a valódi cél: hogy a meglévő ügyfeleknek újabb dolgot tudjanak eladni vagy hogy a meglévő szoftvereik eladásait próbálják ezzel a relatíve olcsó megoldással fellendíteni, számomra kérdés, de a harmadik variáció, hogy ti. a Cisco lelkes forradalmár volna, aki szeretne ezzel segíteni a felhasználóknak, nem túl valószínű.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobil-internet.blog.hu/api/trackback/id/tr932135112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása