MOBILINTERNET BLOG

Mobilinternetes szakmai blog.

Dell Androidos Tablet

2010.08.15. 07:58 Mobilis

A Dell se akar lemaradni erről a divatról, úgyhogy előállt egy tablettel. Vagyis, legyünk őszinték, ez csak idézőjelben tablet, amúgy inkább az iPod Touch, mint az iPad konkurense. 

A Mashable.com úgy vezette fel a készüléket, mint az iPad konkurensét, amit árban máris meg tudott verni, noha valójában nem Pad, inkább csak Pod-ellenfél lehet a Dell Streakje. A mérete csak 5 inch, ami fele az iPad-nak, az ára viszont hűségszerződéssel 300 dollár, ami valamivel több mint, a fele az iPadnek, ahogy a mérete is, mert az iPad 9.7 inches.
 
Ezzel szemben a valódi ellenfél, az iPhone vagy az iPod viszont már 200 dollár körül is megszerezhető, és hiába Dell és Android, szerintem a Streak nem tud annyival többet, mint amennyibe kerül. Persze a Dell bizonyította vele, hogy erre is képes - de amióta van Android, már mindenkinek van okostelefonja, még a szomszéd zöldségesnek is. 
 
A videóból további részletek is kiderülnek.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobil-internet.blog.hu/api/trackback/id/tr452222659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása