MOBILINTERNET BLOG

Mobilinternetes szakmai blog.

DunaTV iPhone alkalmazás

2010.05.16. 10:20 Mobilis

Amikor először próbáltam, blamázsnak tűnt, fagyogatott, élő adás nem volt, de most valamivel elviselhetőbb. Nem sokkal - kicsi, sárga, de a miénk. Duna TV az iPhone-on.

A Duna TV-s alkalmazás új szelet képvisel a közpénzek költésében: a segítségével iPhone-on a világ bármely táján bele lehet kukkantani a Duna TV két csatornájának aktuális kínálatába, sőt, ha szerencsések vagyunk, és éppen saját gyártású tartalom van műsoron, nézhetjük is.
 
Azaz nézhetnék, mert nem eszik olyan forrón a kását. Először is, az egyik csatornán, amikor ezt a bejegyzést írom, ugyanaz a 8 perces híradórészlet látható, noha a műsorban egész más szerepel. Ezt a hibát nem nagyon értem, nyilván előbb-utóbb kijavítják. A másik csatornán egy rendkívül izgalmas riportműsor fut, nézhető, mert saját gyártású, az Élő egyház, aminél nem ugyanazt a 8 percet lehet újranézni, viszont szaggat, és kb. 3 percenként meghal. Fekete képernyő, aztán visszaugrik az alkalmazás a műsorfüzetre. Annyire mégse él az egyház?
 
Emellett még egyetlen egy funkciót építettek bele, ez pedig az emlékeztető, ami a jövőbeli műsorok fejlécében elhelyezett ikonra kattintva állítható be, és elvben az Apple által egyedüli megoldásként engedélyezett ún. push notification-t használja. És valóban: 5 perccel a műsor előtt kaptam egy figyelmeztetést. Igaz nem tőrődtem vele, mert kiment a fejemből, hogy archiv műsort nem lehet megnézni az alkalmazással, csak éppen adásban lévőt. 
 
Persze az komoly gond, hogy éppen arra viszont nem igazán ó, amire készült, magára a tévézésre (akadozás, furcsa ismétlések stb.), jó lenne, ha finomítanának rajta - frissítés ugyanis még nem érkezett hozzá, valószínűleg inkább szerveroldalon lehet probléma.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobil-internet.blog.hu/api/trackback/id/tr742006675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása