MOBILINTERNET BLOG

Mobilinternetes szakmai blog.

SMS rekord: 25,94 másodperc

2010.08.24. 10:02 Mobilis
Erre a 25,94 másodpercre volt csak szüksége egy angol lánynak ahhoz, hogy begépeljen egy két mondatos SMS-t, és bekerüljön a Guiness Rekordok közé, mint a leggyorsabb telefonos gépelő.
 
A készülék egy Samsung Galaxy S volt, amit egyébként hasonló közösséginek szánt marketinges módszerekkel is nyom a Samsung, júniusban például két, az új iPhone-jára panaszkodó Twitteresnek ingyen adtak egy Galaxyt (gondolom a cél az volt, hogy kedvet adjanak a panaszkodásra). Most Melissát vették rá, hogy annak ellenére, hogy már nem ír napi 40-50 SMS-t a barátjának, mert összeköltöztek, próbálkozzon meg a rekordkísérlettel. És láss csodát, sikerült.
 
Kíváncsi vagyok, valójában hány előfizetőjüket kérték meg.
 
Így szól a szöveg, amit a rekordhoz érdemes bevágni:
 
“The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human." (A Serrasalmus és Pygocentrus fajhoz tartozó borotvaéles fogú piranhák a világ legvérengzőbb édesvizi halai. A valóságban szinte sose támadnak emberre.
 
Én ebből ennyit tudtam begépelni 26 másodperc alatt, bár ha átállítottam volna a nyelvet angolra, nem lett volna ilyen vicces az eredmény. Akinek van kedve, próbálkozzon, és ossza meg velünk az eredményt.
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobil-internet.blog.hu/api/trackback/id/tr912243185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása