MOBILINTERNET BLOG

Mobilinternetes szakmai blog.

Itt az új BlackBerry, a Torch

2010.08.17. 11:08 Mobilis
A RIM is berohant a szorítóba, hogy lejátssza a meccset a már bent lévő iPhone 4-gyel, Samsung Galaxyval vagy az EVO-val. Valahogy az az érzésem, hogy elkéstek, és épp csak követni tudják az eseményeket.
 

Nem rossz a Torch, de nem is jó. A hardver - noha szerintem nincs nagy jelentősége, legalábbis, amíg nem túl gyenge - valamivel a kihívók alá van belőve, például a kijelzője is csak az iPhone-okkal divatossá tett 480*360-as, de a processzora is csak 6254MHz-es. De állítom, a felhasználót egyáltalán nem érdekli a dolog, amíg nem akadályozza az oprendszer és persze a telefon normális használatát.
 
Ez az új RIM-es telefonra csak megszorításokkal érvényes, mert például az új, Webkit motorra épített böngészője határozottan akad, lassú, zavaró, legalábbis az Engadget videója szerint (és az új iPhone persze kenterbe veri). Az új OS egyébként az Androidnál és az iPhone-nál ismerős, oldalra lapozható felületre helyezte el az alkalmazásokat.
 
Apropó, emiatt is panaszokat hallani - az új OS-sel ugyanis nem nagyon mennek a régi alkalmazások. Ezt viszont nyilván orvosolni fogják majd az alkalmazások fejlesztői.
 
 
 

Bár itthon alig használnak BlackBerryt, úgyhogy nem sok vizet fog zavarni, az amik nagyon szeretik, hogy mást ne mondjak, az elnöküknek külön harcot kellett vívnia azért, hogy megtarthassa a megválasztása után is.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mobil-internet.blog.hu/api/trackback/id/tr882227578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása