MOBILINTERNET BLOG

Mobilinternetes szakmai blog.

A Microsoft temeti a konkurenciát

2010.09.12. 19:13 Mobilis
A cég befejezte a Windows Phone 7 nevű mobil operációs rendszerét - illetve, ismerve a mércét, amit a fejlesztéseinél követ, fogalmazzunk úgy, ahogy ő: elküldte gyártani a 7-est, és ezt egy iPhone és egy BlackBerry szimbolikus temetésével ünnepeltette meg. 
 
Amióta Bill Gates elhagyta a céget, oda az üzleti szegmensnek szóló korábbi komolyság, átvette a helyét a hülyeség. Nemrég a Mac-es Office legújabb verzióját ünnepelték hülyéskedő, valójában nem túl vicces videóval, most pedig a Windows Phone 7 gyártásának kezdetét próbálják virálisan promózni. Bár a munkatársak eltáncolták a Thrillert is, nem vagyok róla meggyőződve, hogy vírus lesz belőle.
 
Íme:
 
Akit érdekel esetleg a rendszer - én már használtam egyszer  5-öst, akkor megfogadtam, hogy soha többé rá se nézek - az nézzen utána (http://www.windowsphone7.com/), noha nyilván ugyanazt fogja tudni, amit az eltemetett gépek rendszerei, valamivel fafejűbben és bazáribban, bár grafikailag a Zune minimalizmusát folytatták vele.
 
És Bástya elvtárs már le van szarva, Androidot ugyanis nem vittek magukkal, pedig nagyon úgy néz ki, hogy az lesz a legdurvább konkurencia hosszabb távon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobil-internet.blog.hu/api/trackback/id/tr782291221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása