MOBILINTERNET BLOG

Mobilinternetes szakmai blog.

A Google tabletje

2010.08.22. 15:43 Mobilis
A Google-nek valószínűleg kéjes örömöt okoz, ha betarthat az Apple-nek, vagy egyszerűen csak szereti az Apple ötleteit, mindenesetre az androidos telefonja után újra beléphet egy olyan piacra, amit az Apple   magáénak szeretne tudni. Biztos, hogy lesz tabletje is, mégpedig az egyelőre titokzatos Chrome OS rendszerrel.
 
Na jó, nem teljesen biztos, de a pletykák szerint november 26-án fogja bemutatni, márpedig pletykák nem szoktak ilyen pontos adatokat tartalmazni. Szóval a tabletet a Verizon fogja árulni, valószínűleg vagy nagyon olcsón, vagy hűségszerződés esetén akár ingyen is. A november 26. már a karácsonyi nagy vásárlási láz jegyében lett kiválasztva, noha állítólag az Apple szintén karácsonyra fog kihozni egy, a jelenleginél kisebb iPad-et, ami erős konkurenciája lehet a Google tabletjének. 
 
Akárcsak a Nexus One (az androidos telefon) esetében, ezúttal is a HTC fogja gyártani a hardvert, amiről egyelőre nem tudunk pontosabb részletekkel szolgálni. A pletykát közlő oldal egyébként az alábbi konfigra tippel: Nvidia Tegra 2, 1280x720 felbontású érintésérzékeny kijelző, 2 GB RAM, 32 GB SSD. 
 

Én elfogadnék egyet, az biztos.   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobil-internet.blog.hu/api/trackback/id/tr682239055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása